Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Modulation of mir-33 and mir-122 by dietary polyphenols

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:1257
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX1257
  • Autors:

    Baselga Escudero, Laura
  • Altres:

    Data: 2013-07-25
    Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/126446
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Baselga Escudero, Laura
    Director: Arola Arnal, Anna Bladé i Segarra, M. Cinta (Maria Cinta)
    Format: application/pdf 214 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: metabolisme pronthocynidins polyphenols lipids epigenètica miR-122 miR-33 miRNAs
    Títol: Modulation of mir-33 and mir-122 by dietary polyphenols
    Matèria: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Paraules clau:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar