Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Tratamientos postfermentativos del vinagre: conservación en botella, envejecimiento acelerado y eliminación del plomo

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:446
  • Autors:

    Labbé Pino, Mariela Alejandra
  • Altres:

    Data: 2007-12-14
    Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: urn:isbn:9788469115558 http://hdl.handle.net/10803/8665
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Labbé Pino, Mariela Alejandra
    Director: López Bonillo, Francisco
    Format: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: envejecimiento acelerado vinagre plomo conservación de vinagre virutas de roble
    Títol: Tratamientos postfermentativos del vinagre: conservación en botella, envejecimiento acelerado y eliminación del plomo
    Matèria: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Paraules clau:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar