Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Dehydration tolerance in yeast

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:457
  • Autors:

    Rodríguez Porrata, Boris alejandro
  • Altres:

    Data: 2010-04-16
    Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: urn:isbn:9788469333846 http://hdl.handle.net/10803/8678
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Rodríguez Porrata, Boris alejandro
    Director: Cordero Otero, Ricardo Escoté Miró, Xavier
    Format: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: Deshidratació estrès llevats
    Títol: Dehydration tolerance in yeast
    Matèria: 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Paraules clau:

    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar