Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Caracterización fenólica de uvas del cultivar carménère y su relación con la sensación de astrigencia

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:465
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX465
  • Autors:

    Obreque Slier, Elias Abel
  • Altres:

    Data: 2010-06-03
    Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: spa
    Identificador: urn:isbn:9788469364307 http://hdl.handle.net/10803/8686
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Obreque Slier, Elias Abel
    Director: Zamora Marín, Fernando Peña Neira, Álvaro López Solís, Remigio
    Format: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: Astrigencia compuestos fenólicos Carménère madurez fenólica taninos antocianos interacción tanino-proteína
    Títol: Caracterización fenólica de uvas del cultivar carménère y su relación con la sensación de astrigencia
    Matèria: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 634 - Horticultura. Viticultura 631 - Agricultura. Agronomia. Maquinària agrícola. Sòls. Edafologia agrícola
  • Paraules clau:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    634 - Horticultura. Viticultura
    631 - Agricultura. Agronomia. Maquinària agrícola. Sòls. Edafologia agrícola
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar