Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Grape phenolic maturity; determination methods and consequences on wine phenolic composition

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:466
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX466
  • Autors:

    Kontoudakis, Nikolaos
  • Altres:

    Data: 2010-07-15
    Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: urn:isbn:9788469376829 http://hdl.handle.net/10803/8687
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Kontoudakis, Nikolaos
    Director: Zamora Marín, Fernando Canals Bosch, Joan Miquel
    Format: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: Grape phenolic maturity
    Títol: Grape phenolic maturity; determination methods and consequences on wine phenolic composition
    Matèria: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Paraules clau:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar