Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Flavanoles de bayas y vinos y la influencia de factores enológicos sobre sus características químicas y sensoriales

  • Identification data

    Identifier: TDX:1298
  • Authors:

    Caceres Mella, Alejandro Antonio
  • Others:

    Date: 2013-07-17
    Departament/Institute: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Language: spa
    Identifier: http://hdl.handle.net/10803/128920
    Source: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Author: Caceres Mella, Alejandro Antonio
    Director: López Solís, Remigio Canals Bosch, Joan Miquel Peña Neira, Álvaro
    Format: application/pdf 232 p.
    Publisher: Universitat Rovira i Virgili
    Keywords: Calidad Flavanoles Vino Polifenoles
    Title: Flavanoles de bayas y vinos y la influencia de factores enológicos sobre sus características químicas y sensoriales
    Subject: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 54 - Química
  • Keywords:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    54 - Química
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar