Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Molecular study of the mechanisms of oenococcus oeni involved in its adaptation to wine conditions and in the development of malolactic fermentation

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:461
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX461
  • Autores:

    Olguin, Nair Temis
  • Otros:

    Fecha: 2010-06-04
    Departamento/Instituto: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: urn:isbn:9788469354333 http://hdl.handle.net/10803/8682
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Olguin, Nair Temis
    Director: Bordon Porrata, Albert Reguant Miranda, Cristina
    Formato: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: Oenococcus oeni fermentación maloláctica estrés
    Título: Molecular study of the mechanisms of oenococcus oeni involved in its adaptation to wine conditions and in the development of malolactic fermentation
    Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Palabras clave:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar