Fecha: 2010-05-21
Departamento/Instituto: Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques Universitat Rovira i Virgili.
Idioma: cat
Identificador: urn:isbn:9788469354292 http://hdl.handle.net/10803/8750
Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
Autor: Perelló Berenguer, Gemma
Director: Llobet i Mallafre, Joan Maria Domingo Roig, José Luis
Formato: application/pdf
Editor: Universitat Rovira i Virgili
Palabra clave: tècniques culinàries ingesta contaminants químics
Título: Avaluació dels efectes de diverses tècniques culinàries sobre el contingut de varis contaminants químics en aliments d'ampli consum a catalunya. Exposició dietètica
Materia: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 615 - Farmacologia. Terapèutica. Toxicologia. Radiologia 54 - Química 504 - Ciències del medi ambient