Treballs Fi de Grau> Química Analítica i Química Orgànica

Desenvolupament i validació de nous mètodes d'anàlisi en vi mitjançant FTIR

  • Dades identificatives

    Identificador: TFG:3671
  • Autors:

    Ramos Benaiges, Ariadna
  • Altres:

    Data d'alta al repositori: 2021-07-22
    Resum: L’espectroscòpia d’infraroig per transformada de Fourier (FTIR) en les darreres dècades ha aportat molts avantatges analítics en l’àmbit de l’anàlisi enològic. Es tracta d’una tècnica ràpida, no destructiva, en la que no és necessari un pretractament de la mostra, més econòmica respecte metodologies tradicionals i sense gran necessitat de personal especialitzat. En l’anàlisi del vi proporciona excel·lents resultats en un gran nombre de paràmetres que permeten l’avaluació de la qualitat de mostos i vins. En el present treball s’ha dut a terme la posada apunt i validació de diferents determinacions mitjançant FTIR que actualment s’analitzen amb mètodes tradicionals.
    Matèria: Química
    Idioma: cat
    Àrees temàtiques: Química Chemistry Química
    Departament: Química Analítica i Química Orgànica
    Estudiant: Ramos Benaiges, Ariadna
    Curs acadèmic: 2020-2021
    Títol en diferents idiomes: Desenvolupament i validació de nous mètodes d'anàlisi en vi mitjançant FTIR Development and validation of new methods of analysis in wine using FTIR Desenvolupamiento y validación de nuevos metodos de analisi en vino mediante FTIR
    Data de la defensa del treball: 2021-07-07
    Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Paraules clau: vi,validació,FTIR wine, validation, FTIR vino, validación, FTIR
    Confidencialitat: No
    Títol en la llengua original: Desenvolupament i validació de nous mètodes d'anàlisi en vi mitjançant FTIR
    Director del projecte: Guerini, Luca; Puxeu Vaqué, Miquel
    Ensenyament(s): Química
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • Paraules clau:

    Química
    Chemistry
    Química
    Química
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar