Data d'alta al repositori: 2021-10-21
Resum: La present recerca tracta de reforçar la visibilitat dels estudis de neologia empírica que tant han anat augmentant durant els anys. L’objectiu d’aquest treball és el d’analitzar i recollir les formes de neologia lèxica en l’àmbit del discurs feminista dins de l’obra Terra de ningú. Perspectives feministes sobre la independència, tractant la neologia no només com un projecte d’estudi formal sinó, també, com un indicador de la vitalitat de la llengua i, paral•lelament, de l’evolució constant de la societat i de la necessitat d’expressar-se i reivindicar-se contra el biaix patriarcal en què vivim encara avui, en ple segle XXI.
Matèria: Filologia
Idioma: Català
Àrees temàtiques: Filologia Philology Filología
Departament: Filologia Catalana
Estudiant: Altés Dalmau, Victòria
Curs acadèmic: 2018-2019
Títol en diferents idiomes: Discurs feminista i neologia lèxica. Estudi de Terra de ningú. Perspectives feministes sobre la independència (2017) Feminist discourse and lexical neology. Study of Terra de ningú. Perspectives feministes sobre la independència (2017) Discurso feminista y neología léxica. Estudio de Terra de ningú. Perspectives feministes sobre la independència (2017)
Data de la defensa del treball: 2019-06-14
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Paraules clau: neologia, lèxic, feminisme neology, lexicon, feminism neología, léxico, feminismo
Confidencialitat: No
Crèdits del TFG: 12
Títol en la llengua original: Discurs feminista i neologia lèxica. Estudi de Terra de ningú. Perspectives feministes sobre la independència (2017)
Director del projecte: Ginebra Serrabou, Jordi
Ensenyament(s): Filologia catalana
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)