URV Institutional Repository
Español Català English
Treballs Fi de Grau - Nutrició Humana i Dietètica
Title Date
Abordatge dietètic-nutricional en esport de resistència2016-06-06
Associació del consum de carn vermella i la incidència de síndrome metabòlica2016-06-06
ASSOCIACIÓ DEL CONSUM DE CARN VERMELLA I PROCESSADA AMB EL RISC DE CÀNCER COLORECTAL2016-06-06
Efecte del consum d'un suc de taronja enriquit amb hesperidina sobre la pressió arterial i la funció endotelial durant 4 setmanes2016-05-20
Efectes del Bypass Gastrojejunal en Y de Roux i de la Gastrectomia Vertical2016-05-20
Efectos de la pérdida de peso preoperatoria mediante una Very low calorie diet versus una Dieta mixta en pacientes obesos mórbidos candidatos a cirugía bariatrica.2016-05-20
EFECTOS DEL CONSEJO NUTRICIONAL SOBRE LOS HÁBITOS ALIMENTARIOS EN DEPORTISTAS2016-06-06
EL PAPER DE CCL2 EN LA NAFLD: CONNEXIÓ ENTRE INFLAMACIÓ I METABOLISME ENERGÈTIC2016-05-29
Enfermedad de Alzheimer en su forma esporádica y de aparición tardía asociada a desórdenes metabólicos: una revisión de las últimas hipótesis.2016-06-06
Essential and non-essential elements in milks and plant-based drinks: a comparison study2021-06-07
Essential and non-essential elements in milks and plant-based drinks: a comparison study2021-06-07
Estado nutricional y grado de actividad física en la población con síndrome de Down. Diseño y aplicación de un programa de Educación nutricional2016-06-06
Estudio preliminar sobre la calidad microbiológica del atún y salmón destinados a ser consumidos en crudo, expendidos en supermercados de la ciudad de reus2021-06-07
Estudi sobre l'ús de suplementació nutricional esportiva en els estudiants d'universitats catalanes2021-06-07
Exposició humana a través de la dieta de Nitrats2016-06-06
Guia Nutricional per a la Síndrome d’Ovari Poliquístic amb Evidències sobre les Malalties amb Més Risc: Una Revisió Narrativa.2021-06-07
Guia Nutricional per a la Síndrome d’Ovari Poliquístic amb Evidències sobre les Malalties amb Més Risc: Una Revisió Narrativa.2021-06-07
Guia Nutricional per a la Síndrome d’Ovari Poliquístic amb Evidències sobre les Malalties amb Més Risc: Una Revisió Narrativa.2021-06-07
L'alimentació mercantilitzada: revisió narrativa sobre les conseqüències del sistema agroalimentari per a la salut i alternatives transformadores2021-06-07
La presència d'ocratoxina-A en els vins. Revisió2016-06-06
L’efecte de la metformina en el desenvolupament de la mataltia metabòlica del fetge gras2021-06-07
Nivells de calprotectina fecal en nens amb obesitat i la seva relació amb el risc cardiovascular2021-06-07
Nivells de calprotectina fecal en nens amb obesitat i la seva relació amb el risc cardiovascular2021-06-07
Nivells de calprotectina fecal en nens amb obesitat i la seva relació amb el risc cardiovascular2021-06-07
Nivells en llet materna i exposició dels lactants a disruptors endocrins (BPA i TBBPA)2021-06-07
PESTICIDE: avaluació de l’exposició a pesticides en la transició a una dieta ecològica2021-06-07
PESTICIDE: avaluació de l’exposició a pesticides en la transició a una dieta ecològica2021-06-07
PESTICIDE: avaluació de l’exposició a pesticides en la transició a una dieta ecològica2021-06-07
Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable2021-06-07
Projecte de restauració col·lectiva i nutrició clínica personalitzada dirigida per dietistes-nutricionistes en vers l'alimentació sostenible, ecològica i saludable2021-06-07
Proyecto de investigación titulado: Influencia del ayuno religioso “Ramadán” sobre los hábitos alimentarios, composición corporal y factores de riesgo cardiometabólico en población musulmana que vive en un contexto occidentalizado: Estudio ARM 2021-06-07
Qualitat de vida i cirurgia bariàtrica: revisió de conjunt2016-06-06
¿Qué tipo de suplemento proteico es óptimo para la mejora del rendimiento deportivo? una revisión sistemática de ensayos clínicos aleatorizados2021-06-07
Resultats preliminars estudi Satin2016-06-06
Revisió de tipus sistemàtica sobre l'associació entre el consum de llavors de lli i els factors de risc cardiovascular2016-06-06
Revisió sistemàtica de l'ús d'extractes vegetals per perllongar la vida mitjana dels aliments davant l'alteració per floridures2016-06-06
Revisió sobre la influència del confinament en els hàbits alimentaris i adherència a la dieta mediterrània, activitat física i ús de xarxes socials.2021-06-07
Revisió sobre la influència del confinament en els hàbits alimentaris i adherència a la dieta mediterrània, activitat física i ús de xarxes socials.2021-06-07
RÔLE DES ACIDES GRAS OMÉGA 3 DANS LES PROCES INFLAMMATOIRES DANS LA CULTURE MIXTE DE NÉVROGLIE2016-06-06
ROLE OF RESVERATROL AND OMEGA-3 ON ALZHEIMER’S DISEASE.2016-06-06
Suplementació amb lcpufa en dones gestants,nadons nascuts a terme i nadons prematurs : una revisió sistemàtica2021-06-07
Tractament farmacològic de la recuperació de pes després de la cirurgia bariàtrica. Una revisió sistemàtica.2021-06-07
Tractament farmacològic de la recuperació de pes després de la cirurgia bariàtrica. Una revisió sistemàtica.2021-06-07
43 results.

Informaci�

© 2016 Universitat Rovira i Virgili