Treballs Fi de Grau> Infermeria

Estils de vida i hàbits de les persones obeses. Influència de l'alimenctació i l'activitat física com a efecte protector.

 • Identification data

  Identifier: TFG:3264
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG3264
 • Authors:

  Artés Guarner, Lourdes
 • Others:

  Creation date in repository: 2021-06-30
  Abstract: "L’obesitat és una malaltia metabòlica que per l’augment de la seua prevalença ha passat a denominar-se “La pandèmia del segle XXI”. L’obejectiu del treball és descriure programes i intervencions que ajuden a millorar la qualitat de vida de les persones amb sobrepès i obesitat. En conclusió, els hàbits desenvolupats de menuts acompanyaran a les persones durant la vida, per això es important desenvolupar programes i intervencions que permetin fer prevenció i ajuden a canviar hàbits no saludables, a més de veure el paper que desenvolupa l’infermera en aquest àmbit."
  Subject: Infermeria
  Language: Català
  Subject areas: Infermeria Nursing Enfermería
  Department: Infermeria
  Student: Artés Guarner, Lourdes
  Academic year: 2020-2021
  Title in different languages: Estils de vida i hàbits de les persones obeses. Influència de l'alimenctació i l'activitat física com a efecte protector. Lifestyles and habits of obese people. Influence of food and physical activity as a protective effect. Estilos de vida i hábitos de las personas obesas. Influencia de la alimentación i la actividad física como efecto protector.
  Work's public defense date: 2021-06-08
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Obesitat, Alimentació saludable, Activitat física. Obesity, healthy food, physical activity. Obesidad, Alimentación saludable, Actividad física
  Confidenciality: No
  Title in original language: Estils de vida i hàbits de les persones obeses. Influència de l'alimenctació i l'activitat física com a efecte protector.
  Project director: Blanch Callau, Salvadora
  Education area(s): Infermeria
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Infermeria
  Nursing
  Enfermería
  Infermeria
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar