Treballs Fi de Grau> Economia

Evolució i anàlisi de l’atur a l’estat Espanyol.

 • Identification data

  Identifier: TFG:7287
 • Authors:

  Nolla Alvarado, Marc
 • Others:

  Creation date in repository: 2024-07-03
  Abstract: El present treball descriu les característiques principals que envolten l’atur a l’estat Espanyol, així com, les polítiques per reduir l’atur o les causes que provoquen tenir una taxa d’atur elevada. D’altra banda, s’analitzarà la problemàtica que genera l’atur a territori Espanyol, com és de suposar l’atur ha estat i és un factor important per a l’economia Espanyola, ja que, durant els últims anys hi havia molta població en situació d’atur. Cal destacar que com a part pràctica aquest treball incorpora unes comparacions a nivell sectorial, per comunitats autònomes i amb quatre països de la Unió Europea. Aquestes comparacions ens ajudaran a entendre com està Espanya en diverses perspectives. Aquest treball té la intenció de analitzar les diverses dades obtingudes per tal de fer-nos una idea de la problemàtica que tenim en alguns sectors, comunitats autònomes o a nivell Europeu. Finalment, elaborarem un estudi del mercat laboral Català per veure la situació laboral d’una comunitat en concret. Aquest treball és purament analític i d’actualitat amb les últimes dades obtingudes del 2023.
  Subject: Atur
  Language: cat
  Subject areas: Economia i empresa Economic and business sciences Economía y empresa
  Department: Economia
  Student: Nolla Alvarado, Marc
  Academic year: 2023-2024
  Title in different languages: Evolució i anàlisi de l’atur a l’estat Espanyol. Evolution and analysis of unemployment in the Spanish state. Evolución y análisis del paro en España.
  Work's public defense date: 2024-06-25
  Access rights: info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
  Keywords: L’atur, Espanya, anàlisis, problemàtica Unemployment, Spain, analysis, problematic. Paro, España, análisis, problemática
  Confidenciality: No
  Title in original language: Evolució i anàlisi de l’atur a l’estat Espanyol.
  Project director: Farré Albendea, Xavier
  Education area(s): Administració i Direcció d'Empreses
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Economia i empresa
  Economic and business sciences
  Economía y empresa
  Atur
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar