Treballs Fi de Màster> Bioquímica i Biotecnologia

Efecte combinat de l’àcid fumàric i ph en la fermentació del most sintètic

  • Dades identificatives

    Identificador: TFM:1535
    Autors:
    Pena Batllevell, Violeta
  • Altres:

    Paraules clau: fermentación alcohólica, fermentación maloláctica, ácido fumárico alcoholic fermentation, malolactic fermentation, fumaric acid fermentació alcohòlica, fermentació malolàctica, àcid fumàric
    Títol en diferents idiomes: Efecto combinado del ácido fumárico y ph en la fermentación del mosto sintético Combined effect of fumaric acid and ph in the fermentation of synthetic must
    Àrees temàtiques: Enología Enology Enologia
    Confidencialitat: No
    Curs acadèmic: 2022-2023
    Estudiant: Pena Batllevell, Violeta
    Aprenentatge Servei: No
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Data de la defensa del treball: 2023-06-13
    Director del projecte: Rozès, Nicolas
    Resum: To study the effect of the addition of fumaric acid and yeast lees in must and wine during alcoholic fermentation and malolactic fermentation at two different pH conditions. Analysis of the evolution of fumaric acid and the different pH in the kinetics of alcoholic fermentation and in the population of Saccharomyces cerevisiae EC1118. Analysis of the effect of fumaric acid on different stages of malolactic fermentation and the population of Oenoccocus oeni VP41. Analysis of the main parameters of the wine at the end of the fermentations under the different established conditions Estudiar l'efecte de l'addició d'àcid fumàric i de lies de llevat en el most i el vi durant la fermentació alcohòlica i la fermentació malolàctica a dues condicions diferents de pH. Anàlisi de l'evolució de l'àcid fumàric i els diferents pH en la cinètica de la fermentació alcohòlica i en la població de Saccharomyces cerevisiae EC1118. Anàlisi de l'efecte de l'àcid fumàric en diferents etapes de la fermentació malolàctica i la població d'Oenoccocus oeni VP41. Anàlisi dels paràmetres principals del vi al final de les fermentacions en les diferents condicions establertes
    Matèria: Fermentació
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
    Idioma: cat
    Ensenyament(s): Begudes Fermentades
    Títol en la llengua original: Efecte combinat de l’àcid fumàric i ph en la fermentació del most sintètic
    Data d'alta al repositori: 2024-02-21
  • Paraules clau:

    Enología
    Enology
    Enologia
    Fermentació
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar