Llibres ICAC - Hic et Nunc> 2008

Terracotes arquitectòniques romanes. Les troballes de la plaça de la Font (Tarragona)

 • Identification data

  Identifier: ICAC:53
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/ICAC53
 • Authors:

 • Others:

  Subject matter: Escultura en terracota romana -- Tarragona (Catalunya) Decoració i ornamentació romanes -- Tarragona (Catalunya) Excavacions arqueològiques -- Tarragona (Catalunya)
  Edició: 1a edició
  Repository ingest date: 2019-03-04
  Abstract: Una monografia sobre la cinquantena de fragments de terracotes arquitectòniques de la primera meitat del segle I dC trobades en l’excavació de la plaça de la Font de Tarragona els anys 1995 i 1996. La gran majoria de terracotes són antefixes, però també hi ha set lastres Campana, unes peces decoratives molt infreqüents fora d’Itàlia. El llibre inclou un catàleg de peces i una anàlisi de làmines primes. Una monografía sobre la cincuentena de fragmentos de terracotas arquitectónicas de la primera mitad del siglo I dC encontradas en la excavación de la plaza de la Font de Tarragona durante los años 1995 y 1996. La gran mayoría de terracotas son antefijas, aunque también hay 7 lastres Campana, unas piezas decorativas muy poco frecuentes fuera de Italia. El libro incluye un catálogo de piezas y un análisis de láminas primas.
  Access rights: openAccess
  Entity: ICAC
  Keywords: Escultura en terracota romana -- Tarragona (Catalunya) Decoració i ornamentació romanes -- Tarragona (Catalunya) Excavacions arqueològiques -- Tarragona (Catalunya)
  Language: Català
  Licence document URL: http://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
  Document Type: info:eu-repo/semantics/bookPart
  Document type: info:eu-repo/semantics/book info:eu-repo/semantics/book info:eu-repo/semantics/book info:eu-repo/semantics/book
  Document URL: http://hdl.handle.net/2072/223229
  Published by (editorial): Institut Català d'Arqueologia Clàssica
  Document name: Terracotes arquitectòniques romanes. Les troballes de la plaça de la Font (Tarragona)
  ISBN: 978-84-934698-9-4
  Book publication year: 2008
 • Keywords:

  Escultura en terracota romana -- Tarragona (Catalunya) Decoració i ornamentació romanes -- Tarragona (Catalunya) Excavacions arqueològiques -- Tarragona (Catalunya)
  Escultura en terracota romana -- Tarragona (Catalunya) Decoració i ornamentació romanes -- Tarragona (Catalunya) Excavacions arqueològiques -- Tarragona (Catalunya)
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar