Llibres electrònics de producció científica> Llibres Publicacions URV

Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de Alimentos (SEM): Tarragona 2018

  • Dades identificatives

    Identificador: PC:3803
  • Autors:

    Bordons, Albert
    Bautista-Gallego, Joaquín
    Portillo, M. Carmen
    Mas, Albert
  • Altres:

    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    Tipus de document: info:eu-repo/semantics/bookPart
    Tipus de document: info:eu-repo/semantics/book info:eu-repo/semantics/book info:eu-repo/semantics/book info:eu-repo/semantics/book
    Autor: Bordons, Albert; Bautista-Gallego, Joaquín; Portillo, M. Carmen; Mas, Albert
    URL del document: http://llibres.urv.cat/index.php/purv/catalog/book/331
    Nom del document: Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de Alimentos (SEM): Tarragona 2018
    Resum: En aquest volum es vol donar a conèixer els últims avanços i les noves tendències en les diverses temàtiques en l'àmbit de Microbiologia dels Aliments. En ell es consideren tant els aspectes dels beneficis dels microorganismes, és a dir, els implicats en processos fermentatius d'aliments, o per descomptat els probiòtics i altres microorganismes relacionats amb aliments funcionals, com els aspectes negatius dels microorganismes relacionats amb seguretat alimentària, incloent-hi les tècniques més recents i la microbiologia predictiva. També es tracten aspectes potser no tan contemplats abans, com les interrelacions entre els diversos microorganismes presents en els aliments, o una sessió dedicada a la microbiologia d'aliments d'origen marí. En este volumen se quiere dar a conocer los últimos avances y las nuevas tendencias en las diversas temáticas en el ámbito de Microbiología de los Alimentos. En él se consideran tanto los aspectos de los beneficios de los microorganismos, o sea, los implicados en procesos fermentativos de alimentos, o por supuesto los probióticos y otros microorganismos relacionados con alimentos funcionales, como los aspectos negativos de los microorganismos relacionados con seguridad alimentaria, incluyendo las técnicas más recientes y la microbiología predictiva. También se tratan aspectos quizás no tan contemplados antes, como las interrelaciones entre los diversos microorganismos presentes en los alimentos, o una sesión dedicada a la microbiología de alimentos de origen marino.
    Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
    ISBN: 978-84-8424-703-6
    Any de publicació del llibre: 2018