Materia: Bioquímica
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
Identificador del investigador: 0000-0003-0768-0611
Publicado por (editorial): Universitat Rovira i Virgili (URV)
Publicaciones relacionadas: Iglesias-Carres, L., Mas-Capdevila, A., Bravo, F. I., Aragonès, G., Muguerza, B., & Arola-Arnal, A. (2019). Optimization of a polyphenol extraction method for sweet orange pulp (Citrus sinensis L.) to identify phenolic compounds consumed from sweet oranges. PLOS ONE, 14(1), e0211267. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0211267
Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
DOI: 10.1371/journal.pone.0211267.t001
Tipo de documento: info:eu-repo/semantics/other
DOI de la publicación relacionada: 10.1371/journal.pone.0211267
Fecha alta repositorio: 2019-01-30
Autor: Iglesias-Carres, Lisard
Palabras clave: phenolic profile, TPC, polyphenol extraction method, pulp, HPLC-ESI-MS, phenolic compounds
Grupo de investigación: Nutrigenòmica
Año de publicación de la dataset: 2019
Título del conjunto de datos: Face-centered settings for the independent variables and experimental results for hesperidin and the total phenolic content (TPC) in Citrus sinensis pulp.