Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Effect of different dietary factors on intramuscular fat content in pigs

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:1134
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX1134
  • Autors:

    Tous Closa, Núria
  • Altres:

    Data: 2012-11-09
    Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/96335
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Tous Closa, Núria
    Director: Esteve Garcia, Enric
    Format: application/pdf 330 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: Aminoàcids Proteïna Vitamina A Àcid linoleic conjugat Porcs Metabolisme de lípids Qualitat de la carn
    Títol: Effect of different dietary factors on intramuscular fat content in pigs
    Matèria: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 631 - Agricultura. Agronomia. Maquinària agrícola. Sòls. Edafologia agrícola 619 - Veterinària 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Paraules clau:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    631 - Agricultura. Agronomia. Maquinària agrícola. Sòls. Edafologia agrícola
    619 - Veterinària
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar