Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Effects of polyphenols and omega-3 pufas on hepatic oxidative stress

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:1274
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TDX1274
  • Autors:

    Fernández Iglesias, Anabel
  • Altres:

    Data: 2013-10-14
    Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: cat
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/127632
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Fernández Iglesias, Anabel
    Director: Mulero Abellán, Miquel Salvadó Rovira, Josepa
    Format: application/pdf 200 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: Omega-3 PUFAs Polyphenols Oxidative Stress Liver
    Títol: Effects of polyphenols and omega-3 pufas on hepatic oxidative stress
    Matèria: 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Paraules clau:

    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar