Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Efectes de la composició d'àcids grassos de la dieta sobre la deposició de greix i àcids grassos en el porc

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:448
  • Autors:

    Duran Montgé, Pere
  • Altres:

    Data: 2008-04-17
    Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: cat
    Identificador: urn:isbn:9788469194856 http://hdl.handle.net/10803/8667
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Duran Montgé, Pere
    Director: García Vallvé, Santiago Esteve Garcia, Enric
    Format: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: porc greix àcids grassos lipogèncesis expressió gènica
    Títol: Efectes de la composició d'àcids grassos de la dieta sobre la deposició de greix i àcids grassos en el porc
    Matèria: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 619 - Veterinària 577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Paraules clau:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    619 - Veterinària
    577 - Bioquímica. Biologia molecular. Biofísica
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar