Tesis doctorals> Departament de Bioquímica i Biotecnologia

Estudi de la influència del coure i la diclofuanida sobre la cinètica fermentativa i el metabolisme de Saccharomyces cerevisiae

  • Dades identificatives

    Identificador: TDX:462
  • Autors:

    Fort Marsal, Maria Francesca
  • Altres:

    Data: 1997-07-11
    Departament/Institut: Departament de Bioquímica i Biotecnologia Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: spa
    Identificador: urn:isbn:9788469362839 http://hdl.handle.net/10803/8683
    Font: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Fort Marsal, Maria Francesca
    Director: Zamora Marín, Fernando Arola Ferrer, Lluís
    Format: application/pdf
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Paraula Clau: pesticides diclofuanida Saccharomyces cerevisiae aturades relentiment fermentació alcohòlica coure
    Títol: Estudi de la influència del coure i la diclofuanida sobre la cinètica fermentativa i el metabolisme de Saccharomyces cerevisiae
    Matèria: 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos 631 - Agricultura. Agronomia. Maquinària agrícola. Sòls. Edafologia agrícola
  • Paraules clau:

    663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
    631 - Agricultura. Agronomia. Maquinària agrícola. Sòls. Edafologia agrícola
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar