Tesis doctorals> Departament de Química

Determination of banned sudan dyes in culinary spices through spectroscopic techniques and multivariate analysis

  • Datos identificativos

    Identificador: TDX:1006
  • Autores:

    Di Anibal, Carolina Vanesa
  • Otros:

    Fecha: 2011-12-19
    Departamento/Instituto: Departament de Química Analítica i Química Orgànica Universitat Rovira i Virgili.
    Idioma: eng
    Identificador: http://hdl.handle.net/10803/52794
    Fuente: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
    Autor: Di Anibal, Carolina Vanesa
    Director: Ruisánchez Capelastegui, Itziar Callao Lasmarías, María Pilar
    Formato: application/pdf 220 p.
    Editor: Universitat Rovira i Virgili
    Palabra clave: Multivariate analysis Spectroscopy Food adulteration
    Título: Determination of banned sudan dyes in culinary spices through spectroscopic techniques and multivariate analysis
    Materia: 543 - Química analítica
  • Palabras clave:

    543 - Química analítica
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar