Treballs Fi de Grau> Bioquímica i Biotecnologia

Guia nutricional per a la síndrome d’ovari poliquístic amb evidències sobre les malalties amb més risc: Una revisió narrativa

  • Dades identificatives

    Identificador: TFG:4025
    Autors:
    Sánchez Carmen, Raquel
  • Altres:

    Data d'alta al repositori: 2021-09-14
    Resum: La Síndrome d’Ovari Poliquístic és la malaltia endocrina més comuna en dones en edat fèrtil. Les dones que pateixen la SOP tenen especial risc de patir malalties com l’obesitat, les malalties cardiovasculars i el càncer. En aquest estudi es mencionen els mecanismes pels quals es desenvolupen les complicacions en la SOP i els aspectes a tenir en compte per la seva prevenció mitjançant una revisió bibliogràfica. Les pautes s’han realitzat segons les complicacions metabòliques de les pacients, seguint dos tipus de dietes diferents. I per finalitzar s’ha fet un recull de recomanacions globals pel maneig de la malaltia.
    Matèria: Nutrició
    Idioma: Català
    Àrees temàtiques: Ciencias de la salud Health sciences Ciències de la salut
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    Estudiant: Sánchez Carmen, Raquel
    Curs acadèmic: 2020-2021
    Títol en diferents idiomes: Guía nutricional para el síndrome de ovario poliquístico con evidencias sobre las enfermedades con más riesgo: Una revisión narrativa Nutritional guide to polycystic ovary syndrome with evidence for higher-risk diseases: A narrative review Guia nutricional per a la síndrome d’ovari poliquístic amb evidències sobre les malalties amb més risc: Una revisió narrativa
    Data de la defensa del treball: 2021-06-07
    Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Paraules clau: síndrome de ovario poliquístico, guía nutricional, revisión polycystic ovary syndrome, nutritional guidelines, review síndrome d’ovari poliquístic, guia nutricional, revisió
    Confidencialitat: No
    Crèdits del TFG: 9
    Títol en la llengua original: Guia nutricional per a la síndrome d’ovari poliquístic amb evidències sobre les malalties amb més risc: Una revisió narrativa
    Director del projecte: Bulló Bonet, Mònica
    Ensenyament(s): Nutrició Humana i Dietètica
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • Paraules clau:

    Ciencias de la salud
    Health sciences
    Ciències de la salut
    Nutrició
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar