Treballs Fi de Grau> Medicina i Cirurgia

Associacions entre l'alimentació, estil de vida i simptomatologia menstrual en el col·lectiu femení de la població de Reus: Un estudi descriptiu transversal basat en una enquesta a la comunitat.

 • Dades identificatives

  Identificador: TFG:4782
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG4782
 • Autors:

  Nicolás Marzo, Júlia
 • Altres:

  Data d'alta al repositori: 2022-07-06
  Resum: Els trastorns menstruals són freqüents entre les dones en edat reproductiva i afecten negativament en l’estat de salut i la qualitat de vida, generant canvis físics, conductuals i emocionals. Es planteja un estudi transversal descriptiu amb l’objectiu principal d’establir associacions entre l’estil de vida i els diferents components de la qualitat de vida menstrual en el col·lectiu femení jove. Estudiant la hipòtesi on diferents factors relacionats amb l’estil de vida, com l’alimentació, l’exercici físic o la qualitat del son, podrien estar associats amb la qualitat de vida menstrual.
  Matèria: Nutrició
  Idioma: cat
  Codirector del treball: Calderón Pérez, Lorena
  Àrees temàtiques: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
  Departament: Medicina i Cirurgia
  Estudiant: Nicolás Marzo, Júlia
  Curs acadèmic: 2021-2022
  Títol en diferents idiomes: Associacions entre l'alimentació, estil de vida i simptomatologia menstrual en el col·lectiu femení de la població de Reus: Un estudi descriptiu transversal basat en una enquesta a la comunitat. Associations between food, lifestyle and menstrual symptoms in the female group of the population of Reus: A cross-sectional descriptive study based on a community survey. Asociaciones entre la alimentación, estilo de vida y simptomatologia menstrual en el colectivo femenino de la población de Reus: Un estudio descriptivo transversal basado en una encuesta a la comunidad.
  Data de la defensa del treball: 2022-06-07
  Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Paraules clau: Alimentació, estil de vida, dieta mediterrània Food, lifestyle, Mediterranean diet Alimentación, estilo de vida, dieta mediterránea
  Confidencialitat: No
  Crèdits del TFG: 9
  Títol en la llengua original: Associacions entre l'alimentació, estil de vida i simptomatologia menstrual en el col·lectiu femení de la població de Reus: Un estudi descriptiu transversal basat en una enquesta a la comunitat.
  Director del projecte: Pedret Figuerola, Anna
  Ensenyament(s): Nutrició Humana i Dietètica
  Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Paraules clau:

  Ciències de la salut
  Health sciences
  Ciencias de la salud
  Nutrició
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar