Data d'alta al repositori: 2022-07-06
Resum: Els trastorns menstruals són freqüents entre les dones en edat reproductiva i afecten negativament en l’estat de salut i la qualitat de vida, generant canvis físics, conductuals i emocionals. Es planteja un estudi transversal descriptiu amb l’objectiu principal d’establir associacions entre l’estil de vida i els diferents components de la qualitat de vida menstrual en el col·lectiu femení jove. Estudiant la hipòtesi on diferents factors relacionats amb l’estil de vida, com l’alimentació, l’exercici físic o la qualitat del son, podrien estar associats amb la qualitat de vida menstrual.
Matèria: Nutrició
Idioma: cat
Codirector del treball: Calderón Pérez, Lorena
Àrees temàtiques: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
Departament: Medicina i Cirurgia
Estudiant: Nicolás Marzo, Júlia
Curs acadèmic: 2021-2022
Títol en diferents idiomes: Associacions entre l'alimentació, estil de vida i simptomatologia menstrual en el col·lectiu femení de la població de Reus: Un estudi descriptiu transversal basat en una enquesta a la comunitat. Associations between food, lifestyle and menstrual symptoms in the female group of the population of Reus: A cross-sectional descriptive study based on a community survey. Asociaciones entre la alimentación, estilo de vida y simptomatologia menstrual en el colectivo femenino de la población de Reus: Un estudio descriptivo transversal basado en una encuesta a la comunidad.
Data de la defensa del treball: 2022-06-07
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Paraules clau: Alimentació, estil de vida, dieta mediterrània Food, lifestyle, Mediterranean diet Alimentación, estilo de vida, dieta mediterránea
Confidencialitat: No
Crèdits del TFG: 9
Títol en la llengua original: Associacions entre l'alimentació, estil de vida i simptomatologia menstrual en el col·lectiu femení de la població de Reus: Un estudi descriptiu transversal basat en una enquesta a la comunitat.
Director del projecte: Pedret Figuerola, Anna
Ensenyament(s): Nutrició Humana i Dietètica
Entitat: Universitat Rovira i Virgili (URV)