Creation date in repository: 2016-12-13
Abstract: Estudio a través de la normativa europea, española y catalana de la regulación de los productos ecológicos, concretamente los pertenecientes al sector alimentario, de su proceso de certificación, de los requisitos necesarios para utilizar la etiqueta ecológica y las funciones competencia de los organismos y autoridades de control determinadas por el Estado y las Comunidades Autónomas. Study through the European , Spanish and Catalan legislation for the regulation of organic products, particularly those belonging to the food sector, its certification process, the requirements for using the eco-label and institutions and control authorities determined by the State and the Autonomous Communities. Estudi a través de la normativa europea, espanyola i catalana de la regulació dels productes ecològics, concretament els pertanyents al sector alimentari, del procés de certificació d’aquests, dels requisits necessaris per utilitzar l’etiqueta ecològica i les funcions competència dels organismes i autoritats de control determinades per l’Estat i les Comunitats Autònomes.
Subject: Ciències jurídiques
Language: Català
Department: Dret Públic
Student: Folch Buqueras, Paula
Academic year: 2015-2016
Title in different languages: La certificación y el etiquetado ecológico en el sector agroalimentario The certification and the ecolabeling in the food-processing sector La certificació i l'etiquetatge ecològic en el sector agroalimentari
Work's public defense date: 2016-09-01
Keywords: productos, ecológicos, etiqueta products, organic, label productes, ecològics, etiqueta
Confidenciality: No
TFG credits: 9
Title in original language: La certificació i l'etiquetatge ecològic en el sector agroalimentari
Project director: Rodríguez Beas, Marina
Education area(s): Relacions Laborals i Ocupació
Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)