Treballs Fi de Grau> Dret Públic

La certificació i l'etiquetatge ecològic en el sector agroalimentari

  • Identification data

    Identifier: TFG:1029
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG1029
  • Authors:

    Folch Buqueras, Paula
  • Others:

    Creation date in repository: 2016-12-13
    Abstract: Estudio a través de la normativa europea, española y catalana de la regulación de los productos ecológicos, concretamente los pertenecientes al sector alimentario, de su proceso de certificación, de los requisitos necesarios para utilizar la etiqueta ecológica y las funciones competencia de los organismos y autoridades de control determinadas por el Estado y las Comunidades Autónomas. Study through the European , Spanish and Catalan legislation for the regulation of organic products, particularly those belonging to the food sector, its certification process, the requirements for using the eco-label and institutions and control authorities determined by the State and the Autonomous Communities. Estudi a través de la normativa europea, espanyola i catalana de la regulació dels productes ecològics, concretament els pertanyents al sector alimentari, del procés de certificació d’aquests, dels requisits necessaris per utilitzar l’etiqueta ecològica i les funcions competència dels organismes i autoritats de control determinades per l’Estat i les Comunitats Autònomes.
    Subject: Ciències jurídiques
    Language: Català
    Department: Dret Públic
    Student: Folch Buqueras, Paula
    Academic year: 2015-2016
    Title in different languages: La certificación y el etiquetado ecológico en el sector agroalimentario The certification and the ecolabeling in the food-processing sector La certificació i l'etiquetatge ecològic en el sector agroalimentari
    Work's public defense date: 2016-09-01
    Keywords: productos, ecológicos, etiqueta products, organic, label productes, ecològics, etiqueta
    Confidenciality: No
    TFG credits: 9
    Title in original language: La certificació i l'etiquetatge ecològic en el sector agroalimentari
    Project director: Rodríguez Beas, Marina
    Education area(s): Relacions Laborals i Ocupació
    Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  • Keywords:

    Ciències jurídiques
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar