Treballs Fi de Grau> Infermeria

Abordatge dels factors associats amb l'abandonament dels anticonceptius orals combinats. Creació de l'eina digital "Pill Plan".

 • Identification data

  Identifier: TFG:4294
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG4294
 • Authors:

  Royo Rodríguez, Sònia
 • Others:

  Creation date in repository: 2021-12-05
  Abstract: Els anticonceptius orals combinats (AOCS) són el segon mètode més utilitzat per les dones en edat reproductiva. El fet que la taxa d’utilització sigui elevada posa de manifest que és un bon mètode amb una eficàcia teòrica alta. No obstant, s’observa que l’eficàcia en condicions reals disminueix degut a diversos factors que dificulten l’adherència o a la mala utilització d’aquests. Es va realitzar una investigació quantitativa a partir de l’anàlisi de les dades obtingudes en el marc del projecte SHARECONTRACEPT (P18 00915) i un cop analitzades, es va dissenyar i desenvolupar l’aplicació mòbil “Pill Plan” per abordar la problemàtica evidenciada
  Subject: Infermeria
  Language: Català
  Subject areas: Infermeria Nursing Enfermería
  Department: Infermeria
  Student: Royo Rodríguez, Sònia
  Academic year: 2020-2021
  Title in different languages: Abordatge dels factors associats amb l'abandonament dels anticonceptius orals combinats. Creació de l'eina digital "Pill Plan". Approach on the factors associated with abandoning combined oral contraceptives. Creation of the digital tool "Pill Plan". Abordaje de los factores asociados con el abandono de los anticonceptivos orales combinados. Creación de la herramienta digital "Pill Plan".
  Work's public defense date: 2021-07-06
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Anticonceptius orals cominats, adherència, eSalud, mHealth Combined oral contraceptive, adherence, eHealth, mHealth Anticonceptivos orales combinados, adherencia, eSalud, mHealth
  Confidenciality: No
  TFG credits: 9
  Title in original language: Abordatge dels factors associats amb l'abandonament dels anticonceptius orals combinats. Creació de l'eina digital "Pill Plan".
  Project director: De Molina Fernández, Maria Inmaculada
  Education area(s): Infermeria
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Infermeria
  Nursing
  Enfermería
  Infermeria
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar