Treballs Fi de Grau> Medicina i Cirurgia

Trets de personalitat i elecció d'estudis universitaris. Estudi observacional transversal realitzat a l'Estat espanyol.

 • Identification data

  Identifier: TFG:4916
 • Authors:

  Herrero Barrios, Andrea
 • Others:

  Creation date in repository: 2022-07-19
  Abstract: L’objectiu d’aquest estudi és investigar la relació entre estudiants de graus d’universitats espanyoles i els seus trets de la personalitat. Contempla una mostra de 1.287 participants classificats segons branques d’estudi. L’enquesta realitzada inclou el “Cuestionario Breve de Personalidad (CBP)”. Trobem diferències en extraversió entre estudiants de ciències de la salut i ciències; en cordialitat entre estudiants de ciències de la salut i d’educació respecte a ciències socials i jurídiques; i en responsabilitat entre estudiants de ciències de la salut i d’arts i humanitats. També s’evidencien diferències en extraversió, responsabilitat i neuroticisme entre estudiants de medicina que prefereixen una especialitat mèdica/quirúrgica.
  Subject: Medicina
  Language: cat
  Subject areas: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
  Department: Medicina i Cirurgia
  Student: Herrero Barrios, Andrea
  Academic year: 2021-2022
  Title in different languages: Trets de personalitat i elecció d'estudis universitaris. Estudi observacional transversal realitzat a l'Estat espanyol. Personality traits and choice of university studies. Cross-sectional observational study carried out in Spain. Rasgos de personalidad y elección de estudios universitarios. Estudio observacional transversal realizado en el Estado español.
  Work's public defense date: 2022-06-15
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Trets de personalitat, grau universitari, branques d'estudi. Personality traits, university degree, study branches. Rasgos de personalidad, grado universitarios, ramas de estudio.
  Confidenciality: No
  TFG credits: 6
  Title in original language: Trets de personalitat i elecció d'estudis universitaris. Estudi observacional transversal realitzat a l'Estat espanyol.
  Project director: Valiente Pallejà, Alba
  Education area(s): Medicina
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Ciències de la salut
  Health sciences
  Ciencias de la salud
  Medicina
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar