Treballs Fi de Grau> Medicina i Cirurgia

Trets de personalitat i elecció d'estudis universitaris. Estudi observacional transversal realitzat a l'Estat espanyol.

 • Identification data

  Identifier: TFG:4918
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG4918
 • Authors:

  Brey Cuadras, Núria
 • Others:

  Creation date in repository: 2022-07-19
  Abstract: L’objectiu d’aquest estudi és investigar la relació entre estudiants de graus d’universitats espanyoles i els seus trets de la personalitat. Contempla una mostra de 1.287 participants classificats segons branques d’estudi. L’enquesta realitzada inclou el “Cuestionario Breve de Personalidad (CBP)”. Trobem diferències en extraversió entre estudiants de ciències de la salut i ciències; en cordialitat entre estudiants de ciències de la salut i d’educació respecte a ciències socials i jurídiques; i en responsabilitat entre estudiants de ciències de la salut i d’arts i humanitats. També s’evidencien diferències en extraversió, responsabilitat i neuroticisme entre estudiants de medicina que prefereixen una especialitat mèdica/quirúrgica.
  Subject: Medicina
  Language: cat
  Subject areas: Ciencias de la salud Health sciences Ciències de la salut
  Department: Medicina i Cirurgia
  Student: Brey Cuadras, Núria
  Academic year: 2021-2022
  Title in different languages: Rasgos de personalidad y elección de estudios universitarios. Estudio observacional transversal realizado en el Estado español. Personality traits and choice of university studies. Cross-sectional observational study carried out in Spain. Trets de personalitat i elecció d'estudis universitaris. Estudi observacional transversal realitzat a l'Estat espanyol.
  Work's public defense date: 2022-06-15
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Rasgos de personalidad, grado universitarios, ramas de estudio. Personality traits, university degree, study branches. Trets de personalitat, grau universitari, branques d'estudi.
  Confidenciality: No
  TFG credits: 6
  Title in original language: Trets de personalitat i elecció d'estudis universitaris. Estudi observacional transversal realitzat a l'Estat espanyol.
  Project director: Valiente Pallejà, Alba
  Education area(s): Medicina
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Ciencias de la salud
  Health sciences
  Ciències de la salut
  Medicina
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar