Treballs Fi de Grau> Infermeria

Hospitalització Domiciliària al Tarragonès i al Baix Camp: qualitat assistencial, impacte i projectes de millora.

 • Identification data

  Identifier: TFG:5118
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG5118
 • Authors:

  Garrido Huguet, Adrià
 • Others:

  Creation date in repository: 2022-07-28
  Abstract: L’objectiu d’aquesta investigació és avaluar el grau de satisfacció dels pacients ingressats en les unitats d'Hospitalització a Domicili (HaD), del hospital Joan XXIII de Tarragona, i de l’hospital Sant Joan de Reus. D’aquesta forma, analitzar si existeixen diferències entre aquests dos, i extreure’n els punts forts i els punts més dèbils d’aquest servei. S’ha utilitzat la metodologia quantitativa descriptiva, i s’ha fet ús d’enquestes per als pacients i per als professionals de les unitats. Els resultats recollits mostren l’alt grau de satisfacció dels pacients d’ambdues unitats, i la falta de recursos humans i de formació específica que pateixen els professionals que hi treballen.
  Subject: Infermeria
  Language: cat
  Subject areas: Enfermería Nursing Infermeria
  Department: Infermeria
  Student: Garrido Huguet, Adrià
  Academic year: 2021-2022
  Title in different languages: Hospitalización Domiciliária en el Tarragonés y el Baix Camp: cualidad asistencial, impacgto y proyectos de mejora. Home hospitalization in Tarragonès and in the Baix Camp: healthcare quality, impact and improvement projects Hospitalització Domiciliària al Tarragonès i al Baix Camp: qualitat assistencial, impacte i projectes de millora.
  Work's public defense date: 2022-06
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Hospitalización domiciliaria, servicios de salud, tarragona, reus Home care services, hospital based, tarragona , reus Hospitalització domiciliària, Serveis de salud, tarragona, reus
  Confidenciality: No
  Title in original language: Hospitalització Domiciliària al Tarragonès i al Baix Camp: qualitat assistencial, impacte i projectes de millora.
  Project director: Hernández, Olivia
  Education area(s): Infermeria
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Enfermería
  Nursing
  Infermeria
  Infermeria
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar