Treballs Fi de Grau> Infermeria

La vivència d’un embaràs després d’un dol perinatal

 • Identification data

  Identifier: TFG:5162
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFG5162
 • Authors:

  Pino Argilaguet, Marina
 • Others:

  Creation date in repository: 2022-07-29
  Abstract: La mort perinatal és un esdeveniment altament traumàtic que requereix d’unes cures d’infermeria de qualitat. La pèrdua perinatal pot tenir conseqüències en una criança posterior. Aquesta revisió bibliogràfica té com a objectiu determinar la relació del dol perinatal amb la vivència d’un proper embaràs. Les conclusions d’aquesta revisió son que els progenitors passen per un procés de dol perinatal que afecta tan a nivell psicològic com de cara a un següent embaràs, així com a la gran importància de la formació dels professionals sanitaris davant el dol perinatal. La mort perinatal és un esdeveniment altament traumàtic que requereix d’unes cures d’infermeria de qualitat. La pèrdua perinatal pot tenir conseqüències en una criança posterior. Aquesta revisió bibliogràfica té com a objectiu determinar la relació del dol perinatal amb la vivència d’un proper embaràs. Les conclusions d’aquesta revisió son que els progenitors passen per un procés de dol perinatal que afecta tan a nivell psicològic com de cara a un següent embaràs, així com a la gran importància de la formació dels professionals sanitaris davant el dol perinatal.
  Subject: Infermeria
  Language: cat
  Subject areas: Enfermería Nursing Infermeria
  Department: Infermeria
  Student: Pino Argilaguet, Marina
  Academic year: 2021-2022
  Title in different languages: La vivencia de un embarazo después de un duelo perinatal The experience of a pregnancy after a perinatal mourning La vivència d’un embaràs després d’un dol perinatal
  Work's public defense date: 2022-06-08
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Muerte perinatal, pesar/duelo, enfermería, relación madre-hijo, embarazo, salud mental Perinatal death, grief/mourning, nursing, mother-child relationship, pregnancy, mental health. Mort perinatal, pesar/dol, infermeria, relació mare-fill, embaràs, salut mental.
  Confidenciality: No
  TFG credits: 9
  Title in original language: La vivència d’un embaràs després d’un dol perinatal
  Project director: Galán Contreras, Cristina
  Education area(s): Infermeria
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Enfermería
  Nursing
  Infermeria
  Infermeria
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar