Treballs Fi de Grau> Infermeria

“És una experiència de vida, de supervivència” relats i experiència migratòria de tres infermeres espanyoles a Suècia. Un estudi qualitatiu.

 • Identification data

  Identifier: TFG:6446
 • Authors:

  Ávalos Fort, Mariona
 • Others:

  Creation date in repository: 2023-11-08
  Abstract: Segons la OMS, en la darrera dècada el nombre de professionals de la salut migrants de tot el món ha augmentat en un 60%. S’ha realitzat un estudi qualitatiu d’enfoc fenomenològic en el que mitjançant entrevistes semiestructurades reconstruim les experiències narratives i biogràfiques de tres infermeres espanyoles que han migrat a Suècia. L’objectiu d’aquest treball ha estat analitzar les experiències i itineraris laborals i migratoris de 3 infermeres espanyoles que han treballat o treballen en diferents institucions sanitàries a Suècia. Les infermeres entrevistades prioritzen la recerca de desenvolupament professional, millor qualitat de vida i seguretat personal, concretant-se en una millor compensació econòmica i benestar personal.
  Subject: Infermeria
  Language: cat
  Subject areas: Infermeria
  Department: Infermeria
  Student: Ávalos Fort, Mariona
  Academic year: 2022-2023
  Title in different languages: “És una experiència de vida, de supervivència” relats i experiència migratòria de tres infermeres espanyoles a Suècia. Un estudi qualitatiu. “It is a life, survival experience” migrating stories and experiences of three spanish nurses to Sweden. A qualitative study. “Es una experiencia de vida, de supervivencia” relatos y experiencia
  Work's public defense date: 2023-06-09
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Itineraris, Infermeria, Migració Itineraries, Nursing, Migration Itinerarios, Enfermería, Migración
  Confidenciality: No
  Title in original language: “És una experiència de vida, de supervivència” relats i experiència migratòria de tres infermeres espanyoles a Suècia. Un estudi qualitatiu.
  Project director: Casadó Marín, Lina Cristina
  Education area(s): Infermeria
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Infermeria
  Infermeria
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar