Treballs Fi de Grau> Antropologia, Filosofia i Treball Social

Impacte de la pandèmia en serveis sanitaris i socials de la província de Tarragona. Experiències i reptes des del Treball Social.

 • Identification data

  Identifier: TFG:7201
 • Authors:

  Sancho Llambrich, Noelia
 • Others:

  Creation date in repository: 2024-06-28
  Abstract: La pandèmia de la Covid-19 va afectar els quatre pilars de l’estat del benestar. Per a fer-hi front es va adaptar l’atenció social i sanitària als requeriments de la normativa vigent, qualificada per les treballadores socials com a canviant i contradictòria; tot i que al mateix temps comprenien aquests canvis degut a la desconeixença de la malaltia i a l’impacte que estava tenint sobre la població. Comprensió i resignació que compartien els pacients, usuaris i famílies.
  Subject: Treball social
  Language: cat
  Subject areas: Treball social Social Work Trabajo social
  Department: Antropologia, Filosofia i Treball Social
  Student: Sancho Llambrich, Noelia
  Academic year: 2022-2023
  Title in different languages: Impacte de la pandèmia en serveis sanitaris i socials de la província de Tarragona. Experiències i reptes des del Treball Social. Impact of the pandemic on health and social servicies in Tarragona region. Experiences and challenges from Social Work. Impacto de la pandemia en servicios sanitarios y sociales de la provincia de Tarragona. Experiencias y retos desde el Trabajo Social.
  Work's public defense date: 2023-06-29
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: covid-19, treball social, atenció primària de salut covid-19, social work, primary health care covid-19, trabajo social, atención primaria de salud
  Confidenciality: No
  TFG credits: 6
  Title in original language: Impacte de la pandèmia en serveis sanitaris i socials de la província de Tarragona. Experiències i reptes des del Treball Social.
  Project director: Forns Fernandez, Maria Victoria
  Education area(s): Treball Social
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Treball social
  Social Work
  Trabajo social
  Treball social
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar