Treballs Fi de Grau> Infermeria

La terapia de presión negativa de un solo uso aplicada de forma profiláctica en heridas mamarias post intervención quirúrgica: revisión bibliográfica.

 • Identification data

  Identifier: TFG:7254
 • Authors:

  Amill Marcos, Noelia
 • Others:

  Creation date in repository: 2024-07-02
  Abstract: La teràpia de pressió negativa (TPN) accelera la cicatrització de ferides mitjançant l'extracció de líquids i microorganismes. Aquest mètode, aplicable en ferides agudes i cròniques, ha evolucionat cap a sistemes d'un sol ús, sent efectiu com a mesura profilàctica després d'intervencions quirúrgiques, especialment en cirurgies mamàries. Mitjançant un estudi quantitatiu i revisió bibliogràfica exhaustiva, es van avaluar els beneficis de la TPN, concloent que és una estratègia efectiva per a prevenir complicacions postoperatòries i millorar els resultats clínics i econòmics en pacients sotmesos a cirurgia mamària. La terapia de presión negativa (TPN) acelera la cicatrización de heridas mediante la extracción de líquidos y microorganismos. Este método, aplicable en heridas agudas y crónicas, ha evolucionado hacia sistemas de un solo uso, siendo efectivo como medida profiláctica tras intervenciones quirúrgicas, especialmente en cirugías mamarias. Mediante un estudio cuantitativo y revisión bibliográfica exhaustiva, se evaluaron los beneficios de la TPN, concluyendo que es una estrategia efectiva para prevenir complicaciones postoperatorias y mejorar los resultados clínicos y económicos en pacientes sometidos a cirugía mamaria.
  Subject: Infermeria
  Language: spa
  Subject areas: Infermeria Nursing Enfermería
  Department: Infermeria
  Student: Amill Marcos, Noelia
  Academic year: 2023-2024
  Title in different languages: La teràpia de pressió negativa d'un sol ús aplicada de manera profilàctica en ferides mamàries post intervenció quirúrgica: revisió bibliogràfica. Single-use negative pressure therapy applied prophylactically in post-surgical breast wounds: literature review. La terapia de presión negativa de un solo uso aplicada de forma profiláctica en heridas mamarias post intervención quirúrgica: revisión bibliográfica.
  Work's public defense date: 2024-06-03
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: PICO® , TPN, cirurgia mamària PICO ®, TPN, breast surgery PICO® , TPN, cirugía mamaria
  Confidenciality: No
  TFG credits: 9
  Title in original language: La terapia de presión negativa de un solo uso aplicada de forma profiláctica en heridas mamarias post intervención quirúrgica: revisión bibliográfica.
  Project director: Benaiges Torrella, Meritxell
  Education area(s): Infermeria
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Infermeria
  Nursing
  Enfermería
  Infermeria
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar