Treballs Fi de Grau> Infermeria

L'empoderament de la infermeria en el procés de weaning de la ventilació mecànica a la Unitat de cures Intensives: una revisió sistemàtica.

 • Identification data

  Identifier: TFG:7266
 • Authors:

  Puig Soriano, Jose
 • Others:

  Creation date in repository: 2024-07-03
  Abstract: Objectius: Conèixer els efectes del weaning dirigit per infermeria en pacients crítics amb ventilació mecànica a les Unitats de Cures Intensives. Metodologia: Revisió sistemàtica realitzada a diferents bases de dades, seleccionant articles del 2018-2023 en anglès, espanyol, portuguès i català, enfocats en població adulta amb text complet. Resultats i discussió: Seleccionats 14 articles, el protocol de weaning dirigit per infermeria redueix el temps amb VM, el de desconnexió i les complicacions com reintubacions. No hi ha resultats concloents sobre estada a l’UCI i mortalitat. Conclusions: El weaning dirigit per infermeria té efectes beneficiosos, requerint experiència i treball en equip.
  Subject: Infermeria
  Language: cat
  Subject areas: Infermeria Nursing Enfermería
  Department: Infermeria
  Student: Puig Soriano, Jose
  Academic year: 2023-2024
  Title in different languages: L'empoderament de la infermeria en el procés de weaning de la ventilació mecànica a la Unitat de cures Intensives: una revisió sistemàtica. The empowerment of nursing in the process of weaning from mechanical ventilation in Intensive Care Units: a systematic review. El empoderamiento de la enfermería en el proceso de weaning de la ventilación mecánica a la Unidad de Cuidados Intensivos: una revisión sistemática.
  Work's public defense date: 2024-06-03
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Cures crítiques, extubació de la via aèria, infermeria critical care, mechanical ventilation, nursing Cuidados críticos, extubación de la vía aérea, enfermería
  Confidenciality: No
  TFG credits: 9
  Title in original language: L'empoderament de la infermeria en el procés de weaning de la ventilació mecànica a la Unitat de cures Intensives: una revisió sistemàtica.
  Project director: Rodrigo Barberán, Miquel
  Education area(s): Infermeria
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Infermeria
  Nursing
  Enfermería
  Infermeria
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar