Treballs Fi de Grau> Infermeria

Impacte socioeconòmic del tractament de la malaltia venosa crònica en Atenció Primària. Revisió bibliogràfica.

 • Identification data

  Identifier: TFG:7270
 • Authors:

  Beneyto Barreres, Maria
 • Others:

  Creation date in repository: 2024-07-03
  Abstract: Introducció: La Insuficiència Venosa Crònica (IVC) és una patologia prevalent que deriva d'alteracions del sistema circulatori, amb una prevalença del 48,5% a Espanya. El cost sanitari anual destinat a la malaltia és de 17.588,2 milions d'euros. Objectiu: Analitzar l'impacte socioeconòmic i l'eficiència dels tractaments de lesions venoses en atenció primària. Metodologia: Revisió bibliogràfica sistemàtica en bases de dades nacionals i internacionals entre octubre de 2023 i febrer de 2024. Resultats: Models sanitaris d'altres països aporten informació rellevant per al nostre sistema. Conclusió: La IVC i les úlceres venoses de les cames (UVC) tenen un gran impacte socioeconòmic. Es destaca la importància de la prevenció i la formació professional.
  Subject: Sistema cardiovascular--Malalties--Infermeria
  Language: cat
  Subject areas: Enfermería Nursing Infermeria
  Department: Infermeria
  Student: Beneyto Barreres, Maria
  Academic year: 2023-2024
  Title in different languages: Impacto socioeconómico de los tratamientos de la enfermedad venosa crónica en Atención Primaria. Revisión Bibliográfica. Socioeconomic Impact of Treatments for Chronic Venous Disease in Primary Care: A Literature Review Impacte socioeconòmic del tractament de la malaltia venosa crònica en Atenció Primària. Revisió bibliogràfica.
  Work's public defense date: 2024-06-07
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Enfermedad Venosa Crónica, Impacto Socioeconómico, Tratamiento Chronic Venous Disease, Socioeconomic Impact, Treatment Malaltia Venosa Crònica, Impacte Socioeconòmic, Tractament.
  Confidenciality: No
  Title in original language: Impacte socioeconòmic del tractament de la malaltia venosa crònica en Atenció Primària. Revisió bibliogràfica.
  Project director: Franco López, Lourdes
  Education area(s): Infermeria
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Enfermería
  Nursing
  Infermeria
  Sistema cardiovascular--Malalties--Infermeria
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar