Treballs Fi de Grau> Infermeria

Efectivitat de les intervencions educatives de reanimació cardiopulmonar en l'edat escolar. Paper de la infermera escolar. Revisió sistemàtica.

 • Identification data

  Identifier: TFG:7319
 • Authors:

  Llauradó Burgos, Laia
 • Others:

  Creation date in repository: 2024-07-03
  Abstract: L’aturada cardiorespiratòria causa unes vint-i-cinc mil morts anuals a Espanya, que es considera que podrien ser potencialment evitables mitjançant la realització precoç de maniobres de reanimació cardiopulmonar par part dels testimonis presents en l’aturada. Formar a la població en aquestes maniobres permetria disminuir el nombre de morts i augmentar la qualitat de vida dels supervivents. L’etapa escolar pot ser un moment clau per formar a la societat en aquesta matèria, donat l’accés a gran part de la població i tenint en compte que és l’etapa en què els infants adquireixen la responsabilitat sobre la salut pròpia i dels altres.
  Subject: Infermeria
  Language: cat
  Subject areas: Enfermería Nursing Infermeria
  Department: Infermeria
  Student: Llauradó Burgos, Laia
  Academic year: 2023-2024
  Title in different languages: Efectividad de las intervenciones educativas de reanimación cardiopulmonar en la edad escolar. Papel de la infermera escolar. Revisión sistemática. Effectivity of educational interventions on cardiopulmonary resuscitation during compulsory education stage. School nurse’ role. Literature review. Efectivitat de les intervencions educatives de reanimació cardiopulmonar en l'edat escolar. Paper de la infermera escolar. Revisió sistemàtica.
  Work's public defense date: 2024-06-03
  Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Keywords: Parada cardiorespiratoria (PCR), Enfermera escolar, Reanimación Cardiopulmonar Cardiorespiratory arrest, School nurse, Cardiopulmonary resuscitation. Parada cardiorespiratòria (PCR), Infermera escolar, Reanimació cardiopulmonar
  Confidenciality: No
  TFG credits: 9
  Title in original language: Efectivitat de les intervencions educatives de reanimació cardiopulmonar en l'edat escolar. Paper de la infermera escolar. Revisió sistemàtica.
  Project director: Espin Aguadé, Pablo
  Education area(s): Infermeria
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
 • Keywords:

  Enfermería
  Nursing
  Infermeria
  Infermeria
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar