Fecha de alta en el repositorio: 2024-10-02
Resumen: Aquest estudi avalua la capacitat del ChatGPT en situacions dietètiques, comparant-lo amb una dietista-nutricionista. Es van estudiar dos casos clínics: un home que vol millorar la seva alimentació i una dona amb problemes renals. Utilitzant el ChatGPT i el programa e-Diet Base URV, es va analitzar la qualitat de les dietes proposades. Els resultats mostren mancances en les recomanacions de ChatGPT, com la no consideració de dades personals, al·lèrgies i preferències entre d'altres. Finalment, s'ha destacat la importància de l'impacte que aquestes eines digitals poden tenir en la població adolescent, ressaltant el risc de desenvolupar un Trastorn de la Conducta Alimentària (TCA).
Materia: Intel·ligència artificial
Idioma: cat
Áreas temáticas: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
Estudiante: Subirats Guirro, Marina
Curso académico: 2023-2024
Título en diferentes idiomas: Intel·ligència artificial (ChatGPT): un estudi sobre la necessitat de dietistes-nutricionistes en l'atenció individualitzada Artificial intelligence (ChatGPT): a study on the need for dietitians-nutritionists in individualized care Inteligencia artificial (ChatGPT): un estudio sobre la necesidad de dietistas-nutricionistas en la atención individualizada
Fecha de la defensa del treball: 2024-06-05
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
Palabras clave: Intel·ligència artificial; ChatGPT; dietista-nutricionista; alimentació saludable; insuficiència renal; trastorn de la conducta alimentària. Artificial intelligence; ChatGPT; dietitian-nutritionist; healthy eating; renal failure; eating disorder. Inteligencia artificial; ChatGPT; dietista-nutricionista; alimentación saludable;insuficiencia renal; trastorno de la conducta alimentaria.
Confidencialidad: No
Créditos del TFG: 9
Título en la lengua original: Intel·ligència artificial (ChatGPT): un estudi sobre la necessitat de dietistes-nutricionistes en l'atenció individualitzada
Director del proyecto: Martí Cid, Roser
Enseñanza(s): Nutrició Humana i Dietètica
Entidad: Universitat Rovira i Virgili (URV)