Treballs Fi de Màster> Bioquímica i Biotecnologia

Eficacia de la estimulación transcraneal por corriente directa combinada con terapia ocupacional en la rehabilitación motora del miembro superior de adultos tras un accidente cerebrovascular: una revisión sistemática.

 • Identification data

  Identifier: TFM:1381
  Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/TFM1381
 • Authors:

  Mola Barrio, Julia
 • Others:

  Keywords: Ictus, teràpia ocupacional, tDCS Stroke, occupational therapy, tDCS Accidente cerebrovascular, terapia ocupacional, tDCS,
  Title in different languages: Eficàcia de l'estimulació transcranial per corrent directa combinada amb teràpia ocupacional en la rehabilitació motora del membre superior d'adults després d'un accident cerebrovascular: una revisió sistemàtica. Efficacy of transcranial direct current stimulation combined with occupational therapy in the motor rehabilitation of the upper limb of adults after a cerebrovascular accident: a systematic review. Eficacia de la estimulación transcraneal por corriente directa combinada con terapia ocupacional en la rehabilitación motora del miembro superior de adultos tras un accidente cerebrovascular: una revisión sistemática.
  Subject areas: Ciències de la salut Health sciences Ciencias de la salud
  Confidenciality: No
  Academic year: 2022-2023
  Student: Mola Barrio, Julia
  Department: Bioquímica i Biotecnologia
  Access Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Work's public defense date: 2023-06-15
  TFM credits: 20
  Project director: Cabré Bargalló, Maria
  Abstract: Revisió sistemàtica centrada en demostrar l'eficàcia de l'estimulació transcraneal per corrent directe combinat amb la teràpia ocupacional en la rehabilitació motora d'extremitats superiors en pacients adults després d'un ictus i l'execució de les activitats de la vida diària. Revisión sistemática centrada en demostrar la eficacia de la estimulación transcraneal por corriente directa combinada con la terapia ocupacional en la rehabilitación motora de extremidades superiores en pacientes adultos tras un ictus y la ejecución de las actividades de la vida diaria.
  Subject: Medicina
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  Language: spa
  Education area(s): Ciències del sistema Nerviós - Neurotoxicologia, Neuropsicofarmacologia, Fisioteràpia, Neuromusculoesquelètica, Neurorehabilitació
  Title in original language: Eficacia de la estimulación transcraneal por corriente directa combinada con terapia ocupacional en la rehabilitación motora del miembro superior de adultos tras un accidente cerebrovascular: una revisión sistemática.
  Creation date in repository: 2023-06-23
 • Keywords:

  Ciències de la salut
  Health sciences
  Ciencias de la salud
  Medicina
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar