Treballs Fi de Màster> Infermeria

Vivències, experiències i afrontament emocional de les professionals d’infermeria d’UCI durant la pandèmia per Covid-19.

 • Identification data

  Identifier: TFM:1485
 • Authors:

  Mir Espàrrech, Mariona
 • Others:

  Keywords: Infermeria, Covid-19, Síndrome de Burnout Nursing, Covid-19, Burnout Syndrome Enfermería, Covid-19, Síndrome de Burnout
  Title in different languages: Vivències, experiències i afrontament emocional de les professionals d’infermeria d’UCI durant la pandèmia per Covid-19. Experiences, experiences and emotional coping of the ICU nursing professionals during the Covid-19 pandemic Vivencias, experiencias y afrontamiento emocional de las profesionales de enfermería de UCI durante la pandemia por Covid-19.
  Subject areas: Infermeria Nursing Enfermería
  Confidenciality: No
  Academic year: 2021-2022
  Student: Mir Espàrrech, Mariona
  Department: Infermeria
  Access Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
  Work's public defense date: 2022-09-07
  TFM credits: 11
  Project director: Barceló Prats, Josep
  Abstract: La tecnificació de les UCI ha millorat la supervivència dels pacients però ha evidenciat la necessitat d’humanitzar les cures dispensades en aquestes unitats. La pandèmia per Covid-19 ha exacerbat la necessitat de tenir en compte el tractament emocional i psicològic dels professionals d’infermeria de les UCI. Objectiu: Explorar quins han estat els factors que han incidit en la gestió emocional de les infermeres de les UCI durant la pandèmia de COVID19. Mètode: Estudi basat en dues fases: 1) Fase exploratòria, basada en una revisió bibliogràfica, i 2) Fase qualitativa basada en un estudi qualitatiu descriptiu basat en entrevistes semi-estructurades a 24 infermeres treballadores d’una unitat de Cures Intensives d’un hospital de tercer nivell. El mostreig es farà per conveniència fins la saturació de dades. Les entrevistes seran categoritzades i codificades pel seu anàlisi. Resultats: L’estudi espera visibilitzar la importància de generar i aplicar noves estratègies preventives i de tractament a les professionals d’infermeria que permetin abordar la salut mental de forma íntegra i eficaç, a més de pretendre conscienciar sobre la necessitat de seguir treballant per la humanització de les cures d’infermeria a les UCI.
  Subject: Infermeria
  Entity: Universitat Rovira i Virgili (URV)
  Language: cat
  Education area(s): Investigació en Ciències de la Infermeria
  Title in original language: Vivències, experiències i afrontament emocional de les professionals d’infermeria d’UCI durant la pandèmia per Covid-19.
  Creation date in repository: 2023-07-28
 • Keywords:

  Infermeria
  Nursing
  Enfermería
  Infermeria
 • Documents:

 • Cerca a google

  Search to google scholar