Autor segons l'article: Macedo-Ojeda G, Márquez-Sandoval F, Fernández-Ballart J, Vizmanos B
Departament: Ciències Mèdiques Bàsiques
e-ISSN: 2072-6643
Autor/s de la URV: FERNÁNDEZ BALLART, JOAN DOMÈNECH
Paraules clau: diet index diet questionnaire healthy diet reproducibility Diet index Diet questionnaire Healthy diet Reproducibility Validity
Resum: The Reproducibility and Relative Validity of a Mexican Diet Quality Index (ICDMx) for the Assessment of the Habitual Diet of Adults
Àrees temàtiques: Biotecnología Ciência de alimentos Ciências agrárias i Ciências biológicas i Ciências biológicas ii Ciências biológicas iii Economia Educação física Enfermagem Engenharias ii Engenharias iv Farmacia Food science Interdisciplinar Medicina i Medicina ii Medicina iii Medicina veterinaria Nutrição Nutrition & dietetics Nutrition and dietetics Planejamento urbano e regional / demografia Psicología Química Saúde coletiva Zootecnia / recursos pesqueiros
Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Adreça de correu electrònic de l'autor: joan.fernandez-ballart@urv.cat
ISSN: 20726643
Identificador de l'autor: 0000-0002-1320-6484
Data d'alta del registre: 2020-11-30
Volum de revista: 8
Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Referència a l'article segons font original: Nutrients. 8 (9):
Referència de l'ítem segons les normes APA: Macedo-Ojeda G, Márquez-Sandoval F, Fernández-Ballart J, Vizmanos B (2016). The Reproducibility and Relative Validity of a Mexican Diet Quality Index (ICDMx) for the Assessment of the Habitual Diet of Adults. Nutrients, 8(9), -. DOI: 10.3390/nu8090516
URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
Entitat: Universitat Rovira i Virgili
Any de publicació de la revista: 2016
Tipus de publicació: Journal Publications