Articles producció científica> Ciències Mèdiques Bàsiques

The Reproducibility and Relative Validity of a Mexican Diet Quality Index (ICDMx) for the Assessment of the Habitual Diet of Adults

  • Datos identificativos

    Identificador: imarina:5130944
    Handle: http://hdl.handle.net/20.500.11797/imarina5130944
  • Autores:

    Macedo-Ojeda G, Márquez-Sandoval F, Fernández-Ballart J, Vizmanos B
  • Otros:

    Autor según el artículo: Macedo-Ojeda G, Márquez-Sandoval F, Fernández-Ballart J, Vizmanos B
    Departamento: Ciències Mèdiques Bàsiques
    e-ISSN: 2072-6643
    Autor/es de la URV: FERNÁNDEZ BALLART, JOAN DOMÈNECH
    Palabras clave: Validity Reproducibility Healthy diet Diet questionnaire Diet index reproducibility healthy diet diet questionnaire diet index
    Resumen: The Reproducibility and Relative Validity of a Mexican Diet Quality Index (ICDMx) for the Assessment of the Habitual Diet of Adults
    Áreas temáticas: Zootecnia / recursos pesqueiros Saúde coletiva Química Psicología Planejamento urbano e regional / demografia Nutrition and dietetics Nutrition & dietetics Nutrição Medicina veterinaria Medicina iii Medicina ii Medicina i Interdisciplinar Food science Farmacia Engenharias iv Engenharias ii Enfermagem Educação física Economia Ciências biológicas iii Ciências biológicas ii Ciências biológicas i Ciências agrárias i Ciência de alimentos Biotecnología
    Acceso a la licencia de uso: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    ISSN: 20726643
    Direcció de correo del autor: joan.fernandez-ballart@urv.cat
    Identificador del autor: 0000-0002-1320-6484
    Fecha de alta del registro: 2020-11-30
    Volumen de revista: 8
    Versión del articulo depositado: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    Enlace a la fuente original: https://www.mdpi.com/2072-6643/8/9/516
    URL Documento de licencia: http://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    Referencia al articulo segun fuente origial: Nutrients. 8 (9):
    Referencia de l'ítem segons les normes APA: Macedo-Ojeda G, Márquez-Sandoval F, Fernández-Ballart J, Vizmanos B (2016). The Reproducibility and Relative Validity of a Mexican Diet Quality Index (ICDMx) for the Assessment of the Habitual Diet of Adults. Nutrients, 8(9), -. DOI: 10.3390/nu8090516
    DOI del artículo: 10.3390/nu8090516
    Entidad: Universitat Rovira i Virgili
    Año de publicación de la revista: 2016
    Tipo de publicación: Journal Publications
  • Palabras clave:

    Food Science,Nutrition & Dietetics,Nutrition and Dietetics
    Validity
    Reproducibility
    Healthy diet
    Diet questionnaire
    Diet index
    reproducibility
    healthy diet
    diet questionnaire
    diet index
    Zootecnia / recursos pesqueiros
    Saúde coletiva
    Química
    Psicología
    Planejamento urbano e regional / demografia
    Nutrition and dietetics
    Nutrition & dietetics
    Nutrição
    Medicina veterinaria
    Medicina iii
    Medicina ii
    Medicina i
    Interdisciplinar
    Food science
    Farmacia
    Engenharias iv
    Engenharias ii
    Enfermagem
    Educação física
    Economia
    Ciências biológicas iii
    Ciências biológicas ii
    Ciências biológicas i
    Ciências agrárias i
    Ciência de alimentos
    Biotecnología
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar