Articles producció científica> Ciències Mèdiques Bàsiques

The Reproducibility and Relative Validity of a Mexican Diet Quality Index (ICDMx) for the Assessment of the Habitual Diet of Adults

  • Datos identificativos

    Identificador: imarina:5130944
    Autores:
    Macedo-Ojeda G, Márquez-Sandoval F, Fernández-Ballart J, Vizmanos B
    Resumen:
    The Reproducibility and Relative Validity of a Mexican Diet Quality Index (ICDMx) for the Assessment of the Habitual Diet of Adults
  • Otros:

    Autor según el artículo: Macedo-Ojeda G, Márquez-Sandoval F, Fernández-Ballart J, Vizmanos B
    Departamento: Ciències Mèdiques Bàsiques
    e-ISSN: 2072-6643
    Autor/es de la URV: FERNÁNDEZ BALLART, JOAN DOMÈNECH
    Palabras clave: diet index diet questionnaire healthy diet reproducibility Diet index Diet questionnaire Healthy diet Reproducibility Validity
    Resumen: The Reproducibility and Relative Validity of a Mexican Diet Quality Index (ICDMx) for the Assessment of the Habitual Diet of Adults
    Áreas temáticas: Biotecnología Ciência de alimentos Ciências agrárias i Ciências biológicas i Ciências biológicas ii Ciências biológicas iii Economia Educação física Enfermagem Engenharias ii Engenharias iv Farmacia Food science Interdisciplinar Medicina i Medicina ii Medicina iii Medicina veterinaria Nutrição Nutrition & dietetics Nutrition and dietetics Planejamento urbano e regional / demografia Psicología Química Saúde coletiva Zootecnia / recursos pesqueiros
    Acceso a la licencia de uso: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    Direcció de correo del autor: joan.fernandez-ballart@urv.cat
    ISSN: 20726643
    Identificador del autor: 0000-0002-1320-6484
    Fecha de alta del registro: 2020-11-30
    Volumen de revista: 8
    Versión del articulo depositado: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    Referencia al articulo segun fuente origial: Nutrients. 8 (9):
    Referencia de l'ítem segons les normes APA: Macedo-Ojeda G, Márquez-Sandoval F, Fernández-Ballart J, Vizmanos B (2016). The Reproducibility and Relative Validity of a Mexican Diet Quality Index (ICDMx) for the Assessment of the Habitual Diet of Adults. Nutrients, 8(9), -. DOI: 10.3390/nu8090516
    URL Documento de licencia: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    Entidad: Universitat Rovira i Virgili
    Año de publicación de la revista: 2016
    Tipo de publicación: Journal Publications
  • Palabras clave:

    Food Science,Nutrition & Dietetics,Nutrition and Dietetics
    diet index
    diet questionnaire
    healthy diet
    reproducibility
    Diet index
    Diet questionnaire
    Healthy diet
    Reproducibility
    Validity
    Biotecnología
    Ciência de alimentos
    Ciências agrárias i
    Ciências biológicas i
    Ciências biológicas ii
    Ciências biológicas iii
    Economia
    Educação física
    Enfermagem
    Engenharias ii
    Engenharias iv
    Farmacia
    Food science
    Interdisciplinar
    Medicina i
    Medicina ii
    Medicina iii
    Medicina veterinaria
    Nutrição
    Nutrition & dietetics
    Nutrition and dietetics
    Planejamento urbano e regional / demografia
    Psicología
    Química
    Saúde coletiva
    Zootecnia / recursos pesqueiros
    20726643
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar