Articles producció científica> Bioquímica i Biotecnologia

Aislamiento e identificación molecular de levaduras autóctonas en viñedo de la variedad Malvasía Blanca

  • Dades identificatives

    Identificador: imarina:5132132
    Autors:
    Maria BerradreLuzmila MezaBraulio Esteve-ZarzosoJorge OrtegaBetzabé SulbaránGraciela OjedaLaura sotoMairy Fuenmayor
  • Altres:

    Autor segons l'article: Maria Berradre; Luzmila Meza; Braulio Esteve-Zarzoso; Jorge Ortega; Betzabé Sulbarán; Graciela Ojeda; Laura soto; Mairy Fuenmayor
    Departament: Bioquímica i Biotecnologia
    Autor/s de la URV: Esteve Zarzoso, Braulio
    Paraules clau: Pcr-rflp 5.8s Native yeasts Malvasía variety
    ISSN: 2588-0764
    Adreça de correu electrònic de l'autor: braulio.esteve@urv.cat braulio.esteve@urv.cat
    Identificador de l'autor: 0000-0001-6467-7086 0000-0001-6467-7086
    Pàgina final: 56
    Data d'alta del registre: 2023-04-15
    Volum de revista: 3
    Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    Referència a l'article segons font original: Revista Bases De La Ciencia. 3 (1): 45-56
    Referència de l'ítem segons les normes APA: Maria Berradre; Luzmila Meza; Braulio Esteve-Zarzoso; Jorge Ortega; Betzabé Sulbarán; Graciela Ojeda; Laura soto; Mairy Fuenmayor (2018). Aislamiento e identificación molecular de levaduras autóctonas en viñedo de la variedad Malvasía Blanca. Revista Bases De La Ciencia, 3(1), 45-56. DOI: 10.33936/rev_bas_de_la_ciencia.v3i1.1149
    URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili
    Any de publicació de la revista: 2018
    Pàgina inicial: 45
    Tipus de publicació: Journal Publications
  • Paraules clau:

    Pcr-rflp 5.8s
    Native yeasts
    Malvasía variety
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar