Autor segons l'article: Maria Berradre; Luzmila Meza; Braulio Esteve-Zarzoso; Jorge Ortega; Betzabé Sulbarán; Graciela Ojeda; Laura soto; Mairy Fuenmayor
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Autor/s de la URV: Esteve Zarzoso, Braulio
Paraules clau: Pcr-rflp 5.8s Native yeasts Malvasía variety
ISSN: 2588-0764
Adreça de correu electrònic de l'autor: braulio.esteve@urv.cat braulio.esteve@urv.cat
Identificador de l'autor: 0000-0001-6467-7086 0000-0001-6467-7086
Pàgina final: 56
Data d'alta del registre: 2023-04-15
Volum de revista: 3
Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Enllaç font original: https://revistas.utm.edu.ec/index.php/Basedelaciencia/article/view/1149/1100
Referència a l'article segons font original: Revista Bases De La Ciencia. 3 (1): 45-56
Referència de l'ítem segons les normes APA: Maria Berradre; Luzmila Meza; Braulio Esteve-Zarzoso; Jorge Ortega; Betzabé Sulbarán; Graciela Ojeda; Laura soto; Mairy Fuenmayor (2018). Aislamiento e identificación molecular de levaduras autóctonas en viñedo de la variedad Malvasía Blanca. Revista Bases De La Ciencia, 3(1), 45-56. DOI: 10.33936/rev_bas_de_la_ciencia.v3i1.1149
URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
DOI de l'article: 10.33936/rev_bas_de_la_ciencia.v3i1.1149
Entitat: Universitat Rovira i Virgili
Any de publicació de la revista: 2018
Pàgina inicial: 45
Tipus de publicació: Journal Publications