Autor segons l'article: Natàlia Lozano Monterrubio, Mònica Lores Garcia
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Autor/s de la URV: Lores Urquizu, Mònica
Resum: L"interès per la comunicació de riscos alimentaris ha augmentat notablement en els últims trenta anys. El motiu principal ha estat la necessitat de gestionar les diferents alarmes i crisis alimentàries que han succeït des del cas de les vaques boges a la meitat dels anys noranta. Tot i que les institucions han comprovat que la comunicació de risc és vital per a la gestió d"aquestes situacions, és molt difícil posar-la en pràctica de forma efectiva a causa dels múltiples factors que la componen. A més, des de fa uns anys, s"ha sumat la irrupció dels mitjans de comunicació social (social media) i els webs 2.0. Aquests nous canals tenen una sèrie d"implicacions que fan repensar les lògiques comunicatives de les institucions.
Àrees temàtiques: Información y documentación Comunicación Comunicació i informació Ciencias sociales
Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Adreça de correu electrònic de l'autor: monica.lores@urv.cat
Data d'alta del registre: 2023-11-11
Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Enllaç font original: https://raco.cat/index.php/Periodistica/article/view/79132
Referència a l'article segons font original: Periodística. (14): 59-72
Referència de l'ítem segons les normes APA: Natàlia Lozano Monterrubio, Mònica Lores Garcia (2012). La Gestió comunicativa de la seguretat alimentària a la Unió Europea: l\'ús institucional dels mitjans de comunicació social. Periodística, (14), 59-72
URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
DOI de l'article: 10.2436/20.3008.02.25
Entitat: Universitat Rovira i Virgili
Any de publicació de la revista: 2012
Tipus de publicació: Journal Publications