Autor segons l'article: Jordi Salas Salvadó, Patricia Casas Agustench
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
Autor/s de la URV: Salas Salvadó, Jorge
Paraules clau: Viscosity Viscosidad Time of administration Sonda nasogástrica Nutrición enteral Nasoenteric tube Enteral nutrition
Resum: Introducción: Existen escasos estudios que evalúen el efecto de la viscosidad de las fórmulas de nutrición enteral sobre el tiempo de administración de la nutrición por caída libre y la posibilidad de obturación de la sonda utilizada.
Àrees temàtiques: Zootecnia / recursos pesqueiros Saúde coletiva Química Psicología Planejamento urbano e regional / demografia Odontología Nutrition and dietetics Nutrition & dietetics Nutrição Medicine (miscellaneous) Medicina veterinaria Medicina iii Medicina ii Medicina i Interdisciplinar Historia Geociências Farmacia Engenharias iii Engenharias ii Enfermagem Educação física Ciências biológicas iii Ciências biológicas ii Ciências biológicas i Ciências ambientais Ciências agrárias i Ciência de alimentos Biotecnología Biodiversidade Administração, ciências contábeis e turismo
Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
ISSN: 02121611
Adreça de correu electrònic de l'autor: jordi.salas@urv.cat
Identificador de l'autor: 0000-0003-2700-7459
Data d'alta del registre: 2023-02-22
Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Enllaç font original: http://scielo.isciii.es/scielo.php?pid=S0212-16112009000400015&script=sci_abstract&tlng=en
Referència a l'article segons font original: Nutricion Hospitalaria. 24 (4): 492-497
Referència de l'ítem segons les normes APA: Jordi Salas Salvadó, Patricia Casas Agustench (2009). Viscosity and flow-rate of three high-energy, high-fibre enteral nutrition formulas. Nutricion Hospitalaria, 24(4), 492-497
URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
Entitat: Universitat Rovira i Virgili
Any de publicació de la revista: 2009
Tipus de publicació: Journal Publications