Articles producció científica> Antropologia, Filosofia i Treball Social

El dret a l’alimentació entre la gent gran: anàlisi dels entorns alimentaris i creació d’indicadors per a una alimentació més inclusiva, saludable i sostenible en un context post-covid-19

  • Dades identificatives

    Identificador: imarina:9362533
    Autors:
    Agustí Andreu i TomàsMaría Offenhenden
  • Altres:

    Autor segons l'article: Agustí Andreu i Tomàs; María Offenhenden
    Departament: Antropologia, Filosofia i Treball Social
    Autor/s de la URV: Andreu Tomàs, Agustín
    Àrees temàtiques: Ciencias sociales Antropología
    Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    Adreça de correu electrònic de l'autor: agusti.andreu@urv.cat
    Identificador de l'autor: 0000-0003-2629-3772
    Data d'alta del registre: 2024-02-17
    Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    Enllaç font original: https://revistes.urv.cat/index.php/aec/article/view/3736
    Referència a l'article segons font original: Arxiu D'etnografia De Catalunya. (26): 236-241
    Referència de l'ítem segons les normes APA: Agustí Andreu i Tomàs; María Offenhenden (2023). El dret a l’alimentació entre la gent gran: anàlisi dels entorns alimentaris i creació d’indicadors per a una alimentació més inclusiva, saludable i sostenible en un context post-covid-19. Arxiu D'etnografia De Catalunya, (26), 236-241
    URL Document de llicència: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    DOI de l'article: 10.17345/aec26.3736
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili
    Any de publicació de la revista: 2023
    Tipus de publicació: Journal Publications
  • Paraules clau:

    Ciencias sociales
    Antropología
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar