Articles producció científica> Antropologia, Filosofia i Treball Social

El dret a l’alimentació entre la gent gran: anàlisi dels entorns alimentaris i creació d’indicadors per a una alimentació més inclusiva, saludable i sostenible en un context post-covid-19

  • Datos identificativos

    Identificador: imarina:9362533
    Autores:
    Agustí Andreu i TomàsMaría Offenhenden
  • Otros:

    Autor según el artículo: Agustí Andreu i Tomàs; María Offenhenden
    Departamento: Antropologia, Filosofia i Treball Social
    Autor/es de la URV: Andreu Tomàs, Agustín
    Áreas temáticas: Ciencias sociales Antropología
    Acceso a la licencia de uso: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    Direcció de correo del autor: agusti.andreu@urv.cat
    Identificador del autor: 0000-0003-2629-3772
    Fecha de alta del registro: 2024-02-17
    Versión del articulo depositado: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    Enlace a la fuente original: https://revistes.urv.cat/index.php/aec/article/view/3736
    Referencia al articulo segun fuente origial: Arxiu D'etnografia De Catalunya. (26): 236-241
    Referencia de l'ítem segons les normes APA: Agustí Andreu i Tomàs; María Offenhenden (2023). El dret a l’alimentació entre la gent gran: anàlisi dels entorns alimentaris i creació d’indicadors per a una alimentació més inclusiva, saludable i sostenible en un context post-covid-19. Arxiu D'etnografia De Catalunya, (26), 236-241
    URL Documento de licencia: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    DOI del artículo: 10.17345/aec26.3736
    Entidad: Universitat Rovira i Virgili
    Año de publicación de la revista: 2023
    Tipo de publicación: Journal Publications
  • Palabras clave:

    Ciencias sociales
    Antropología
  • Documentos:

  • Cerca a google

    Search to google scholar