Articles producció científica> Química Analítica i Química Orgànica

Yoghurt standardization using real-time NIR prediction of milk fat and protein content

  • Dades identificatives

    Identificador: imarina:9364441
  • Autors:

    Castro-Reigía, D.
    Ezenarro, J.
    Azkune, M.
    Ayesta, I.
    Ostra, M.
    Amigo, J.M.
    García, I.
    Ortiz, M.C.
  • Altres:

    Codi de projecte 3: 2021PMF-BS-12
    Autor segons l'article: Castro-Reigía, D.; Ezenarro, J.; Azkune, M.; Ayesta, I.; Ostra, M.; Amigo, J.M.; García, I.; Ortiz, M.C.
    Departament: Química Analítica i Química Orgànica
    Autor/s de la URV: EZENARRO GARATE, JOKIN
    Codi de projecte: Grant agreement No. 824769
    Acció del programa de finançament 2: Action of the European Union-NextGenerationEU
    Àrees temàtiques: Astronomia / física Biodiversidade Biotecnología Chemistry, applied Ciência da computação Ciência de alimentos Ciências agrárias i Ciências ambientais Ciências biológicas i Ciências biológicas ii Engenharias i Engenharias ii Engenharias iii Farmacia Food science Food science & technology Geociências Interdisciplinar Materiais Medicina i Medicina ii Medicina veterinaria Nutrição Química Saúde coletiva Zootecnia / recursos pesqueiros
    Accès a la llicència d'ús: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    Adreça de correu electrònic de l'autor: jokin.ezenarro@urv.cat
    Identificador de l'autor: 0000-0001-9234-7877
    Acció del programa de finançament 3: Universitat Rovira i Virgili - Banco Santander
    Data d'alta del registre: 2024-03-16
    Programa de finançament 2: INVESTIGO programe
    Versió de l'article dipositat: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    Enllaç font original: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0889157524000498
    Referència a l'article segons font original: Journal Of Food Composition And Analysis. 128 106015-
    Referència de l'ítem segons les normes APA: Castro-Reigía, D.; Ezenarro, J.; Azkune, M.; Ayesta, I.; Ostra, M.; Amigo, J.M.; García, I.; Ortiz, M.C. (2024). Yoghurt standardization using real-time NIR prediction of milk fat and protein content. Journal Of Food Composition And Analysis, 128(), 106015-. DOI: 10.1016/j.jfca.2024.106015
    URL Document de llicència: http://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    Programa de finançament 3: Contratos de personal investigador predoctoral en formación
    DOI de l'article: 10.1016/j.jfca.2024.106015
    Entitat: Universitat Rovira i Virgili
    Any de publicació de la revista: 2024
    Acció del programa de finançament: Action of the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme
    Tipus de publicació: Journal Publications
  • Paraules clau:

    Chemistry, Applied,Food Science,Food Science & Technology
    Astronomia / física
    Biodiversidade
    Biotecnología
    Chemistry, applied
    Ciência da computação
    Ciência de alimentos
    Ciências agrárias i
    Ciências ambientais
    Ciências biológicas i
    Ciências biológicas ii
    Engenharias i
    Engenharias ii
    Engenharias iii
    Farmacia
    Food science
    Food science & technology
    Geociências
    Interdisciplinar
    Materiais
    Medicina i
    Medicina ii
    Medicina veterinaria
    Nutrição
    Química
    Saúde coletiva
    Zootecnia / recursos pesqueiros
  • Documents:

  • Cerca a google

    Search to google scholar