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Frequency of nut consumption and mortality risk in the PREDIMED nutrition intervention trial

  • Datos identificativos

    Identificador: PC:355
    Autores:
    Salas-Salvadó, J.Basora, J.Ruiz-Gutiérrez, V.Pintó, X.Serra-Majem, L.Lamuela-Raventós, R.M.Vinyoles, E.Lapetra, J.Fiol, M.Wärnberg, J.Arós, F.Fitó, M.Estruch, R.Corella, D.Ros, E.Martínez-González, M.A.Bulló, M.Guasch-Ferré, M.
    Resumen:
    10.1186/1741-7015-11-164
  • Otros:

    Autor según el artículo: Salas-Salvadó, J. Basora, J. Ruiz-Gutiérrez, V. Pintó, X. Serra-Majem, L. Lamuela-Raventós, R.M. Vinyoles, E. Lapetra, J. Fiol, M. Wärnberg, J. Arós, F. Fitó, M. Estruch, R. Corella, D. Ros, E. Martínez-González, M.A. Bulló, M. Guasch-Ferré, M.
    Versión del articulo depositado: info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    Enlace a la fuente original: https://bmcmedicine.biomedcentral.com/articles/10.1186/1741-7015-11-164
    Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
    e-ISSN: 1741-7015
    URL Documento de licencia: https://repositori.urv.cat/ca/proteccio-de-dades/
    DOI del artículo: 10.1186/1741-7015-11-164
    Resumen: Prospective studies in non-Mediterranean populations have consistently related increasing nut consumption to lower coronary heart disease mortality. A small protective effect on all-cause and cancer mortality has also been suggested. To examine the association between frequency of nut consumption and mortality in individuals at high cardiovascular risk from Spain, a Mediterranean country with a relatively high average nut intake per person.
    Entidad: Universitat Rovira i Virgili.
    Año de publicación de la revista: 2013
    Acceso a la licencia de uso: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
    Volumen de revista: 11