Autor según el artículo: Salas-Salvadó, J. Basora, J. Ruiz-Gutiérrez, V. Pintó, X. Serra-Majem, L. Lamuela-Raventós, R.M. Vinyoles, E. Lapetra, J. Fiol, M. Wärnberg, J. Arós, F. Fitó, M. Estruch, R. Corella, D. Ros, E. Martínez-González, M.A. Bulló, M. Guasch-Ferré, M.
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Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
e-ISSN: 1741-7015
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DOI del artículo: 10.1186/1741-7015-11-164
Resumen: Prospective studies in non-Mediterranean populations have consistently related increasing nut consumption to lower coronary heart disease mortality. A small protective effect on all-cause and cancer mortality has also been suggested. To examine the association between frequency of nut consumption and mortality in individuals at high cardiovascular risk from Spain, a Mediterranean country with a relatively high average nut intake per person.
Entidad: Universitat Rovira i Virgili.
Año de publicación de la revista: 2013
Acceso a la licencia de uso: https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Volumen de revista: 11