Matèria: Bioquímica
Drets d'accés: info:eu-repo/semantics/openAccess
Identificador del investigador: 0000-0003-0768-0611
Publicat per (editora): Universitat Rovira i Virgili (URV)
Publicacions relacionades: Iglesias-Carres, L., Mas-Capdevila, A., Bravo, F. I., Aragonès, G., Muguerza, B., & Arola-Arnal, A. (2019). Optimization of a polyphenol extraction method for sweet orange pulp (Citrus sinensis L.) to identify phenolic compounds consumed from sweet oranges. PLOS ONE, 14(1), e0211267. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0211267
Departament: Bioquímica i Biotecnologia
DOI: https://figshare.com/articles/dataset/Optimization_of_a_polyphenol_extraction_method_for_sweet_orange_pulp_i_Citrus_sinensis_L_i_to_identify_phenolic_compounds_consumed_from_sweet_oranges/7652549
Tipus de document: info:eu-repo/semantics/other
DOI de la publicació relacionada: 10.1371/journal.pone.0211267
Data alta repositori: 2019-01-30
Autor: Iglesias-Carres, Lisard
Paraules clau: phenolic profile, TPC, polyphenol extraction method, pulp, HPLC-ESI-MS, phenolic compounds
Grup de recerca: Nutrigenòmica
Any de publicació de la dataset: 2019
Títol del conjunt de dades: Optimization of a polyphenol extraction method for sweet orange pulp (Citrus sinensis L.) to identify phenolic compounds consumed from sweet oranges