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Optimization of a polyphenol extraction method for sweet orange pulp (Citrus sinensis L.) to identify phenolic compounds consumed from sweet oranges

  • Datos identificativos

    Identificador: PC:4121
    Autores:
    Iglesias-Carres, Lisard
  • Otros:

    Materia: Bioquímica
    Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess
    Identificador del investigador: 0000-0003-0768-0611
    Publicado por (editorial): Universitat Rovira i Virgili (URV)
    Publicaciones relacionadas: Iglesias-Carres, L., Mas-Capdevila, A., Bravo, F. I., Aragonès, G., Muguerza, B., & Arola-Arnal, A. (2019). Optimization of a polyphenol extraction method for sweet orange pulp (Citrus sinensis L.) to identify phenolic compounds consumed from sweet oranges. PLOS ONE, 14(1), e0211267. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0211267
    Departamento: Bioquímica i Biotecnologia
    DOI: https://figshare.com/articles/dataset/Optimization_of_a_polyphenol_extraction_method_for_sweet_orange_pulp_i_Citrus_sinensis_L_i_to_identify_phenolic_compounds_consumed_from_sweet_oranges/7652549
    Tipo de documento: info:eu-repo/semantics/other
    DOI de la publicación relacionada: 10.1371/journal.pone.0211267
    Fecha alta repositorio: 2019-01-30
    Autor: Iglesias-Carres, Lisard
    Palabras clave: phenolic profile, TPC, polyphenol extraction method, pulp, HPLC-ESI-MS, phenolic compounds
    Grupo de investigación: Nutrigenòmica
    Año de publicación de la dataset: 2019
    Título del conjunto de datos: Optimization of a polyphenol extraction method for sweet orange pulp (Citrus sinensis L.) to identify phenolic compounds consumed from sweet oranges
  • Palabras clave:

    Bioquímica
    phenolic profile, TPC, polyphenol extraction method, pulp, HPLC-ESI-MS, phenolic compounds
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